Colofon

Copyright
De publicaties op deze website zijn onderhevig aan de Zwitserse copyright wet. Voor de toevoegingen van derde partijen zijn de derde partijen zelf verantwoordelijk. Het kopiëren, aanpassen en iedere andere vorm van gebruik buiten de grenzen van het copyright, dienen een schriftelijke toestemming te hebben van de website operator of de oorspronkelijke schrijver. Downloaden en kopiëren is alleen toegestaan voor privégebruik.

Content disclaimer
De informatie op deze site is algemeen en informatief van aard. De content van deze pagina's wordt zorgvuldig gecontroleerd. Voor de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de content kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard. De respectievelijke auteur is aansprakelijk voor de inhoud van de profielen, inclusief foto's .

Link disclaimer
De getoonde externe links leiden naar inhoud van derden. De desbetreffende aanbieders zijn voor deze inhoud verantwoordelijk. De externe links zijn ook als zodanig kenbaar gemaakt. Mocht er sprake zijn van wettelijke overtredingen, worden deze links per direct verwijderd.

De services van oma-seks.com worden mogelijk gemaakt door Dateblaster AG, gevestigd te Zugerstrasse 6, 6330 Cham, Switzerland. Dateblaster AG staat bij Kanton Zug geregistreerd onder het nummer CHE-431.663.693 en heeft het BTW-nummer CHE-431.663.693 MWST. De raad van bestuur bij Dateblaster AG bestaat uit .
Voor algemene vragen over het storneren van betalingen of het Premium lidmaatschap, neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice.